Omschrijving

Aan rustig woonerf gelegen ruime (384 m3) tussenwoning met een woonoppervlakte van 116 m2 en ruime voor- en achtertuin en vrijstaande berging, gelegen in deze vernieuwde wijk van Ulft. DEZE WONING IS TE KOOP MET ZEER GUNSTIGE EN VOORDELIGE STARTERSLENING. (Voor details kunt u inlichtingen inwinnen bij de gemeente). Parkeren op een daartoe ingerichte openbare parkeerplaats.

Indeling

Begane Grond: Entree; wandtoilet; meterkast/bergkast; woonkamer over de gehele breedte van deze woning met plavuizenvloer en tuinkamerdeur naar de achtertuin; trapkast en dichte keuken met eigen entree vanuit de voorzijde van de woning. de keuken bevat de gebruikelijke apparatuur: spoelbak, keramische kookplaat, kunststof werkblad, vaatwasser, combimagnetron en afzuigkap. 
Aan de voorzijde bevindt zich de stenen berging met één houten wand en een overdekt zitje. 
De achtertuin heeft een bestraat terras, berging en borders. Afrastering middels een houten schutting.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers , waarvan 2 met inbouwkasten en een badkamer met wastafel met ombouw, wandcloset en hoekdouche. 
Mogelijkheid voor een aansluiting van de wasmachine.

Tweede verdieping

Bereikbaar via vaste trap: Overloopmet aansluiting van de HR CV-ketel (Benraad). Aansluiting voor wasmachine en wasdroger. De 4e slaapkamer/werkkamer/studeerkamer is tevens voorzien van een groot dakraam.

Tuin

De voortuin is bestraat en kent een ruim overdekte entree met terras. De achtertuin is ook bestraat, heeft een houten berging en borders. De tuin wordt afgescheiden van de openbare ruimte middels een houten schutting.

Bijzonderheden

Bouwjaar: 1972
Woonoppervlakte: 116 m2 
Inhoud: 384 m3. 
Inhoud berging: 28 m3
Ligging in een groene wijk met scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs en diverse sportvelden op loopafstand.
Ulft kent goede verbindingen met het openbaar vervoer en via de snelwegen A 12 en de A 18 bent u binnen een half uur in Arnhem. 
Het winkelbestand van Ulft kent een rijke schakering aan mogelijkheden.

Kenmerken