Foto - Te koop: Deken Nijkampstraat 21-23, 7071 BN Ulft Foto - Te koop: Deken Nijkampstraat 21-23, 7071 BN Ulft Foto - Te koop: Deken Nijkampstraat 21-23, 7071 BN Ulft Foto - Te koop: Deken Nijkampstraat 21-23, 7071 BN Ulft
4 foto's beschikbaar

Te koop: Deken Nijkampstraat 21-23, 7071 BN Ulft

Type object Wonen overig
Aanvaarding In overleg
€ 395.000,- k.k.

Algemeen

Woon-/bedrijfspand met ondergrond, erf en tuin met diverse mogelijkheden voor een brede doelgroep. Het pand ligt aan de Deken Nijkampstraat, pal tegen het centrum van Ulft aan, is daardoor strategisch gelegen en te zien als een verstandige aankoopmogelijkheid voor u. Veranderingen op de begane grond en op de 1e verdieping zijn mogelijk. Parkeren op eigen terrein voor meerdere auto's. Woonopp... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Wonen overig
Aangeboden sinds Dinsdag 24 juli 2007

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05016
Vraagprijs € 395.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 24 juli 2007
Laatste wijziging Zondag 17 november 2013
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Wonen overig
Soort bouw Bestaande bouw
Kadastrale gegevens
Gendringen 4258 Gendringen 4258
Perceeloppervlakte 545 m²
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Woon-/bedrijfspand met ondergrond, erf en tuin met diverse mogelijkheden voor een brede doelgroep. Het pand ligt aan de Deken Nijkampstraat, pal tegen het centrum van Ulft aan, is daardoor strategisch gelegen en te zien als een verstandige aankoopmogelijkheid voor u. Veranderingen op de begane grond en op de 1e verdieping zijn mogelijk. Parkeren op eigen terrein voor meerdere auto's. Woonoppervlak: ± 177 m2. Bedrijfsgedeelte: ± 215 m2.

Indeling

Indeling woongedeelte: Entree; woonkamer; eetkamer; keuken; entree/hal achterzijde en toilet.
Indeling bedrijfsgedeelte: Winkel; kantoor; bakkerij; opslagruimte; aan- en afvoer- c.q. laad- en losruimte; toilet; tussenhal en toilet.

Eerste verdieping

Indeling: Overloop; 4 slaapkamers; badkamer en veel bergruimtes met mogelijkheden er meerdere vertrekken c.q. een andere indeling van deze verdieping te maken.

Tweede verdieping

Indeling: Zolderruimte.

Bijzonderheden

Door de ontwikkelingen in het centrum van Ulft zijn er voor diegenen die dicht bij het centum van deze mooie plaats een zeer ruime woning of een combinatie van wonen en werken in hetzelfde pand willen realiseren, uitstekende mogelijkheden om voor een schappelijke prijs de droom te realiseren die je altijd al hebt gehad.

Foto's