Beschrijving

Exclusieve villa, welke aan de allerlaatste eisen op een luxueuze manier gerenoveerd en vergroot werd in 1988. Resultaat: O.a. een nieuw dak met isolatie, isolatie van de muren enz. enz. Deze villa met zwembad is absoluut een bezichtiging waard voor de echte liefhebber van rust, privacy en comfort. Uiteraard is dit object beveiligd met camera en toegangspoort.In de tuin is gestart met de ruwbouw voor bijv. een paardenstal, garage, kantoorruimte of praktijkruimte. Perceel is bijna 1 ha groot!!

Indeling

Indeling: Entree/hal; toilet; keuken met inbouwapparatuur; eetkamer; woonkamer; kantoor;open haardkamer; Zwembadhal met bassin van 10,50 m x 4,25 m met vloerverwarming, sauna, toilet, douche en solarium.

Eerste verdieping

Overloop met grote inbouwkasten. Ouderslaapkamer met balkon. Badkamer voor de ouders. 3 slaapkamers voor de kinderen. Badkamer voor de kinderen. Overloop met grote inbouwkasten.

Tweede verdieping

Bergruimte.

Tuin

Prachtige parkachtige tuin met oude bomen, waar u op elk moment van de dag kunt kiezen voor een plekje in de zon of in de schaduw.

Bijzonderheden

Gedeeltelijk onderkelderd. De CV installatie (Viessmann)werd in 2003 verniewd en is zowel geschikt voor gas als voor olie. De tuinmachine's, zoals de zitgrasmaaier, de veegmachine, de zuigmachine en de waterpomp zijn in de prijs inbegrepen. Brede, electrisch bedienbare, toegangspoort. Camerabewaking bij de toegangspoort.
In de tuin bevindt zich grote ruwbouw met bouwvergunning met netto vloeroppervlak van ca. 218 m2, welke als paardenstal, garage, kantoor of praktijk te gebruiken is.

Kenmerken