Omschrijving

Bijna compleet vernieuwd zeer ruim appartement op de 2e verdieping met balkon en garage, gelegen tegen het centrum van Emmerich aan. Het is een goed onderhouden en zeer recent gerenoveerd appartement. De buitenkant dient nog van een nieuwe verflaag te worden voorzien. Kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Rondom rolluiken behalve de badkamer. Eigen C.V. installatie (Viessmann bjr. 2007). Alle voorzieningen op loopafstand.

Indeling

Centrale hal met trapopgang naar de verdiepingen. Entree van het appartement op de 2e verdieping: gang;  grote woonkamervan 36,00 m2; grote eetkeuken van bijna 17,00 m2 met elektrische oven, keramische 4-pits kookplaat, spoelbak, vaatwasser en koelkast; aansluiting voor de C.V.ketel Viessmann (2007),compleet vernieuwde (2008)  meterkast met 11 groepen en 3 aardlekschakelaars;
Ouder-slaapkamer aan de voorzijde van ruim 25,00 m2 met balkon; de andere slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is ruim 19,00 m2 groot. De badkamer heeft een bad, toilet, wastafel en een nieuwe designradiator.

Balkon

Het appartement heeft een klein balkon op de hoek.

Kenmerken