Makelaardij

Een huis kopen doe je natuurlijk niet zo maar even. Er is veel geld mee gemoeid en waarschijnlijk is het zelfs de grootste financiële transactie die u in uw leven gaat verrichten. Daarnaast speelt het gevoel ook een grote rol. Als u denkt dat u het huis van uw dromen gevonden hebt, wordt het heel moeilijk om de nodige afstand te bewaren. Veel mensen zijn bereid om meer te betalen dan ze eigenlijk van plan waren. Deze bereidheid komt voort uit de gedachte dat men bang is dat het droomhuis aan hen voorbij gaat. Juist dan is het belangrijk om een goede adviseur te hebben. Iemand die met verstand van zaken handelt en nuchter nadenkt over de risico's die u mogelijk loopt. Een makelaar die handelt in úw belang.

Een huis kopen
Wie een huis gaat kopen heeft behoefte aan een deskundige ervaren partner. Bij ons bent u aan het goede adres. Wij gaan voor u op zoek naar het huis dat voldoet aan uw wensen. Natuurlijk kijken we daarbij ook nauwkeurig naar uw financiële mogelijkheden. Op die manier zorgen we ervoor dat u een teleurstelling bespaard blijft.

U wist het misschien al: lang niet alle woningen die te koop staan, komen in de krant. Als VBO-Makelaar hebben we toegang tot diverse netwerken waarop het meest actuele woningaanbod te vinden is. Zo komen we wellicht net díe woning op het spoor die aan al uw eisen voldoet. Een woning die vandaag in de verkoop gaat, kunt u morgen al bezoeken!

Uw huis verkopen
U hebt besloten uw huis te verkopen. Dan zijn er eigenlijk maar twee dingen van belang: de snelheid waarmee u het huis verkoopt én het bedrag dat u ervoor krijgt.

Als VBO-Makelaar kunnen we u daarbij uitstekende diensten bewijzen. Allereerst kijken we in ons bestand met woningzoekenden. Daarna brengen we uw woning onder de aandacht van een groot publiek.

We plaatsen de woning uiteraard op het internet: www.vreemanmakelaardij.nl,www.vbo.nlwww.huisplein.nl en www.woonkrant.nl. Alle kans dat uw woning direct via internet wordt verkocht!

Er zijn nog meer mogelijkheden: advertenties in regionale bladen bijvoorbeeld, of de woningpresentatie op ons kantoor en in de verschillende etalages. Natuurlijk bent ú degene die bepaalt welke wijze van presentatie we kiezen. U bent niet voor niets naar een VBO-Makelaar gestapt. Die doet wat ú wilt!

U mag het zeggen!
Wij kunnen u van dienst zijn op alle gebieden van vastgoed-bemiddeling. Maar misschien hebt u daar helemaal geen behoefte aan. Wij vinden dat u niet méér hoeft te betalen dan nodig is.

Daarom heeft de VBO al lange tijd geleden de deeldiensten geïntroduceerd. U kunt ons inhuren voor zaken waarvoor u absoluut professionele hulp nodig hebt. Het opstellen van het koopcontract bijvoorbeeld, of het informeren van geïnteresseerde kopers op ons kantoor. Als u wilt, kunt u daarna zelf de rondleiding door uw woning verzorgen. Tenzij u juist wilt dat wij dat snel en efficiënt voor u doen.

Kortom: bij ons bepaalt u zelf welke diensten u afneemt. Over flexibiliteit en klantvriendelijkheid gesproken!

VBO-Makelaar, de makelaar waar u zich thuis voelt
Kiezen voor een VBO-Makelaar betekent: kiezen voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. De VBO Makelaars zijn vakkundig, hebben een gedegen vakopleiding genoten en hebben een vlekkeloze reputatie. Om deze kwaliteit te garanderen zijn zij gehouden aan een gedragscode en geschillenregeling. En voor uw zekerheid zijn zij verplicht verzekerd tegen eventuele beroepsfouten.

Uit onderzoek van de Consumentenbond en de 'vereniging eigen huis' blijkt niet voor niets dat woningkopers en woningverkopers in de meeste gevallen aanzienlijk voordeliger uit zijn als ze zaken doen met de VBO Makelaar. In dit geval dus met Vreeman Makelaardij te Gendringen.


Ik wil een afspraak